Van der Werf Jachtservice

 

recensies

Terry Bos
15-02-21 18:44:37
Afgelopen maanden veel met Marco op pad geweest voor oplevering van een aantal houseboats en voor oplossen van problemen. Marco is erg vindingrijk en heeft veel kennis van scheepstechniek. Maar daarnaast weet hij voor elk probleem een oplossing te vinden. Een generalist. Daar waar je normaal vier verschillende specialisten voor nodig hebt, lost Marco het alleen op.
Verder heeft Marco een erg duidelijk en handig CE gecertificeerd manual geschreven voor verschillende houseboats in opdracht van de bouwer Rivo.
En niet te vergeten zijn kwaliteiten als perfecte schipper zijn voor ons een uitkomst! We hopen nog heel veel met Marco te kunnen samenwerken en raden iedereen aan gebruik van zijn expertise te maken!
Herbert Schijf
21-11-20 18:16:34
Deze week samen met Marco, mijn Yanmar diesel een complete service beurt gegeven. Duidelijke uitleg, aangegeven wat zelf te doen is en alles winterklaar gemaakt. Hoop geleerd. En bovenal prima betaalbaar. Nogmaals dank Marco. Nu nog even de reparaties aan de sprayhood en huik bespreken en we zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen. Prima service.

Herbert Schijf
Peter van Gilst
06-10-20 16:48:16
Marco Jan heeft ons geweldig geholpen bij het bedenken en tekenen van verschillende rondvaart concepten. De samenwerking met Marco is prettig, praktisch en doelgericht. Marco heeft veel verstand van zaken en kan gedurende het proces ook adviseren over bouw en totstandkoming.

Tot slot bied kantoorschip de Nescio ook een leuke omgeving om tot nieuwe creatieve inzichten te komen tijdens het ontwerp proces!

Peter van Gilst
Rederij Friendship Amsterdam
Maarten van den Heuvel
29-08-20 21:03:01
Na kort zoeken naar zeilmakers in buurt van onze boot kwam ik al snel Marco tegen. Ondertussen al twee zeilen laten repareren. Een van de twee had een venster dat volledig vervangen moest worden. Dit heeft Marko gedaan en het is bijna niet te zien dat er een nieuwe in zit. Alles wordt netjes afgewerkt en verstevigd.
Marco reageert snel en ik kan ook altijd mijn zeilen afleveren en ophalen wanneer ik wil. Dit is ideal aangezien ik niet in de buurt woon.
Ik zal Marco zeker aanbevelen als zeilmaker.
Theo Rijsemus
24-08-20 14:31:14
Door een toevalstreffer, een kleine advertentie op marktplaats, kwam ik in contact met Marco van der Werf. Al jaren had ik wat kleine mankementen aan mijn boot die door lieve familie of goede kennissen “ wel even” verholpen zouden worden. Uiteindelijk was iedere oplossing goedbedoeld, maar leverde nooit het gewenste resultaat op.
Eerst een kort e-mailtje met mijn vraag t.a.v. de mankementen aan mijn boot en hieraan gekoppeld de vraag of Marco dit zou kunnen repareren.
Razendsnel kreeg ik op al mijn vragen, incl. een indicatie van de kosten, een meer dan correct antwoord. Op mijn verzoek hebben we toen gebeld om definitief af te spreken om tot reparatie over te gaan.
Marco liet mij weten dat hij ook zonder mij aan boord aan de slag kon, mits hij de sleutels van de boot kon krijgen. Daar het allemaal erg vertrouwd en vakbekwaam overkwam heb ik de sleutels achtergelaten en een dag later is hij aan de slag gegaan.
Halverwege de reparatie heeft M. contact met mij gezocht om uit te leggen waar de problemen zich voordeden, welke oplossing hij in gedachten had, wat de eventuele alternatieven waren en wat het ging kosten.
Om kort te gaan; na jaren geklungel is het euvel verholpen en vaar ik met veel plezier weer rond. Vanuit De Achterhoek kwam ooit het spreekwoord ” VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP” welk was gekoppeld aan een biermerk, maar voor deze rechtgeaard Fries gaat dit zeer zeker ook op. Ik wens hem heel veel succes bij het verder uitbreiden van zijn klantenkring en graag beveel ik Marco van harte bij u aan.

Theo
Brave Hendrik